Elektrische Gitaar Leren Spelen (via youtube gitaarles) Tips

Je Opstartproblemen Tackelen

Online gratis Elektrische gitaar leren (via youtube gitaarles) zorgt er bij beginners vaak voor de nodige problemen, waardoor niet veel mensen er in te slagen om toch door te gaan met het instrument. Een aantal bedenke voorbeelden zijn, het snel pijn krijgen aan je vingers omdat de snaren nou eenmaal van metaal zijn.

Je vingers werken niet echt mee en doen niet wat je wilt. Je denkt dat je eerst een aantal jaar theorie moet gaan volgen op een speciale muziekschool, en dat je van die   school veel saaie oefeningen en andere dingen moet doen die niet veel te maken hebben met wat je eigenlijk wilt, gewoon elektrisch gitaar kunnen spelen.

Opschrijven Wat Je Leert

Snelle Tips:

  •  Accepteer dat het pijn doet, dat is normaal.
  •  Maak aantekeningen van wat je leert
  • Beloon jezelf met je resultaat
  • Blijf altijd positief, vertel jezelf altijd hoe goed het gaat

Vaak vergeet je ook nog eens meer dan de helft van wat je eenmalig hebt geleerd. Dat werkt niet goed. Op de les lukte het allemaal maar als je eenmaal thuis bent, weet je eigenlijk niet meer precies hoe het moet.

Je hebt bijvoorbeeld moeite om je gitaar te stemmen, omdat je niet weet hoe hoog elke snaar moet klinken etc.

 Accepteer dat het snel pijn gaat doen, dat doet het bij iedereen en dat is normaalHet is het resultaat meer dan waard! Schrijf op wat je leert, zodat je alles wat je hebt geleerd ook elders kunt bekijken en niet alles zelf hoeft te onthouden.

In het begin onthou je waarschijnlijk het meeste wel, alleen het zal op gegeven moment wegzakken. Ook als je het doet via gitaarles youtube Aantekeningen maken dus!

Doorzettingsvermogen Is Belangrijk

Er zijn genoeg redenen om te stoppen met het spelen van de elektrische gitaar, maar dit zijn er ook voor allerlei andere dingen. Dit terwijl je zo erg kan gaan genieten als je eventjes doorzet, je kunt dan eindelijk spelen wat je altijd al hebt willen spelen. Dat is toch geweldig?

Het resultaat komt, dat weet ik zeker, want jij hebt namelijk potentie. De elektrische gitaar kan je overal meenemen, in de trein, op feestjes, op het dak(niet aangeraden!) en gewoon lekker thuis op de bank om zelf liedjes te schrijven. Of misschien wil je wel een eigen bandje gaan spelen.

Blijf denken aan wat je kunt bereiken en zet gewoon door!

Hoe Ik Snel Goed Ben Geworden Zonder Prive Leraar

Ik wilde eigenlijk al jarenlang dit instrument bespelen, zo’n 3 jaar terug ging ik op internet op zoek naar cursussen met een leraar. Totdat ik er achter kwam dat je het ook goed kan worden zonder echte leraar, ben ik dit gelijk gaan proberen. Ik hoefde voor deze manier van lesgeven geen oneindige oefeningen en theorieën te kennen. Ik kon gelijk aan de slag.

Ik moest mezelf zelfs inhouden om niet te veel te spelen zodat de snaren geen afdrukken in me vinger achterlieten. Je leert meteen hoe je akkoorden moet spelen terwijl dat bij de privelessen pas veel later wordt behandeld. Natuurlijk komen de echte gitaarstijlen aan bod. Ik dacht dat lukt me nooit, maar ook mij is het gelukt dus jou lukt het ook!

De Voordelen Voor Mij Met Een Online Gitaarcursus

 • Je bespaart een hoop geld, privelessen zijn vaak namelijk hartstikke duur
 • Je kan je tijd zelf inplannen, je bepaalt zelf wanneer je oefent. Je hebt dus alle vrijheid.
 • Geen onnodige oefeningen of vingeroefeningen!

Neem hier eens een kijkje als je dit nog niet genoeg voordelen vindt

Ik mag zelf mijn tijd inplannen, dat vind ik geweldig. Ik hoefde hooguit maar 20 minuten per dag gitaar te spelen, veel minder tijd dan de cursussen met een echte leraar mij beweerde.Het bespaarde mij ook nog eens een hoop geld, als ik het vergelijk met de dure lessen of cursussen die ik eerder vond.

Het werd per les alleen maar leuker en leuker.