Gratis online gitaar leren spelen voor beginners

Hey! Ik ben Jesse( ja, dat ben ik op de prachtige foto rechts) en ik speel inmiddels al voor meer dan 3 jaar gitaar. De beste tip die ik je nu al kan meegeven is:

Ga op zoek naar GOEDE gitaarlessen voor beginners en elk ander niveau.

Veel beginners hebben geen idee waar ze moeten zoeken. Ze besteden vervolgens maanden aan tijd om gratis gitaarcursussen te vinden. Het resultaat is dat het heel erg lang gaat duren voordat ze goed gitaar kunnen spelen.

Je wordt niet beter door maanden te zoeken naar allerlei gratis gitaarlessen.

Ik heb ook dezelfde fout gemaakt en ik had gewenst dat ik eerder € 10-30 had uitgegeven om gebruik te maken van een van de betaalde online gitaar lessen . Nadat ik dit had gedaan ben ik in korte tijd VEEL BETER geworden.

Lang verhaal kort, als je begint met gitaarspelen heb je stap-voor-stap training nodig van ervaren gitaristen.

Dat is de snelste manier om beter te worden.

Reviews gitaarles.nl Gratis proberen | Reviews gitaarlesvankoen.nl

Dit zijn de beste online producten om de gitaar te masteren (Ik ben ook lid)

Ik ben lid geweest van bijna elke online cursus. Sommige zijn hartstikke goed en andere wat minder. En sommige zijn meer geschikt voor gitaristen met wat meer ervaring.

Hieronder heb ik de voor en nadelen van de beste online lessen neergezet. Ik hoop dat het jou helpt om een goede keuze te maken en om eenmalig een klein bedrag te betalen zodat jouw gitaarkunsten met drievoud verdubbeld worden.

 De Beste Gitaarlessen In 2018

1. Gitaarles.nl (lees mijn review)

2. Gitaarlesvankoen.nl (lees mijn review)

 

Gitaarles.nl

 • De gitaarlessen zijn een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een regulieren gitaarles op een muziekschool, je bespaart dus een hoop geld.
 • Erg groot aanbod aan lessen, van welk niveau je ook bent, er is altijd een les te vinden om beter te worden. Zowel online Gitaar leren spelen voor beginners als voor ervaren pro’s.
 • Je krijgt een digitaal pakket, je kunt het dus altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding.
 • De gitaarlessen zijn veel completer en ook nog is uitgebreider dan de andere gitaarlessen die ik ook had gevonden.
 • Ondersteuning via e-mail en het forum, bijna altijd binnen 2 dagen een antwoord!
 • Training in alle stijlen, dus bijvoorbeeld elektrisch, akoestisch, country, shredden, ze hebben het allemaal.
 • Samengevat: gitaarles.nl is van super goede kwaliteit, goedkoop, er is begeleiding op maat beschikbaar, en perfect voor beginners tot ervaren gitaristen. Ik ben al lid, dus ik zou het jou ook heel erg aanbevelen.
 • Je kunt gitaarles.nl gratis proberen, zodat je je geld niet zomaar weggooit aan een product waarvan je niet precies weet wat het inhoudt.
 • Elke week nieuwe lessen, dus je bent er nooit op uitgekeken.

De Review Van Cor Bakker Over Deze Lessen

Cor Bakker is een van de beste muzikanten van Nederland. Hij heeft zijn conservatorium met maar liefst 8+ gemiddeld, Cum Laude dus afgerond. Ook hij raad je aan om deze cursus te gebruiken om goed, snel, efficiënt en leuk gitaar te leren spelen.

Klik Hier Voor 10 Gratis Proeflessen Van Gitaarles.nl

Probeer Gitaarles.nl Helemaal Voor Niks Met 10 Gratis Proeflessen

Waarschijnlijk droom jij al langer om gratis gitaarlessen te volgen maar lukt het niet of heb je gewoon te weinig tijd. Het gitaar leren spelen gratis op zich is niet lastig als je het eenmaal doorhebt. Deze online gitaarlessen zullen jou helpen om ook jou te leren, hoe jij zo eenvoudig mogelijk gitaar kan leren spelen. Ook leer je hier hoe je gitaarakkoorden van een gitaar moet spelen. Je hoeft niet bang te zijn dat je geen noten leren lezen gitaar kan, want dit kan iedereen! Het maakt ook helemaal niks uit of je noten leren lezen gitaar wel of niet snel oppikt, want alles gaat in je eigen tempo en gemak.

Ik zal jou 10 gratis  gitaarlessen online geven, zowel in PDF als in een video. Met heel veel goeie tips en handleidingen zodat jij alvast aan de slag kunt. Je zit nergens aan vast en het is geheel gratis, je hoeft alleen maar even te klikken op het boekje. Leer welke gitaar het beste bij jou past en het meespelen van jouw muziek die je het liefst luistert.

 

proefles online gitaar spelen

Klik Hier Als Jij Nu Gitaar Wilt Leren Spelen

Is dat het enige dat ik gratis mag proberen?

Jij krijgt ook nog is een extra gratis akkoordenboek. Om alvast akkoorden te leren en geen cent te hoeven betalen. Waar wacht je nog op? Haal je gratis akkoordenboek nu op!

Klik maar even op deze pagina hieronder en geniet van je gratis handboek en akkoordenboek van ruim 300 pagina’s!

Gitaarlesvankoen.nl

 • Duidelijke lessen, het simpel om te begrijpen.gitaarkoen
 • Geen onnodige oefeningen die je niet nodig hebt, je leert alleen wat je echt kan gebruiken om beter te worden in gitaar spelen.
 • Er geldt niet goed geld terug garantie, dus als je niet tevreden bent krijg je je geld gewoon weer terug.
 • Zowel gitaar leren spelen voor beginners, als voor élk ander niveau. Er zijn zowel beginners als vervolgcursussen
 • Levenslang toegang, dus geen zorgen te maken dat je niet meer bij de lessen kunt of meer geld moet betalen
 • Geen voorkennis nodig

Klik Hier Voor De Online Lessen Van Gitaarlesvankoen.nl

Gitaar Akkoorden leren

Akkoorden gitaar leren? Deze schema’s laten zien hoe eenvoudig zien hoe dat moet. Als je naar de horizontale lijnen kijkt, zie je bovenaan een zwarte dubbele lijn lopen. Dit is de gitaarbrug, die zit vlakbij de kop met stemknoppen. Laten we nu even kijken naar de verticale lijnen.

De lijn het meeste links, staat voor de snaar die het laagste geluid produceert. De lijn het meeste rechts, staat dan dus voor de snaar die het hoogste geluid produceert. De andere lijnen tussen de lijnen die ik net heb beschreven stellen de rest van de snaren voor op de gitaar.

De kleine stippen geven aan bij welk vakje op de gitaar zelf, waar jijt een beetje kracht zetten op de snaar, zodat de snaar de ruimte tussen de fretten raakt.

C, D, E, Em, G, A, Am, Dm, Gm, F, Fm, B7, B, Bb

                                  Vingerplek gitaarakkoorden leren

1 = Wijsvinger

2 = Middelvinger

3 = Ringvinger

4 = Pink

vinger plek gitaar akkoorden

Klik hier Voor Het Gratis Akkoordenboek

(gitaarakkoorden leren gaat hier eenvoudig mee)

 

Online Gitaar Lessen Of Een privé Leraar

Online gitaar lessen zijn een goede manier om gemakkelijk en wanneer jou het uitkomt gitaar te leren spelen. Het maakt niet uit of je gitaar wilt leren spelen om een lid te worden van een kerkkoor of voor een bandje, of gewoon voor de plezier en voor je persoonlijke ontwikkeling, een  gitaarles online gratis is de beste keuze.

Of je een beginner bent of gewoon simpelweg je vaardigheden wilt aanscherpen, je kan tegenwoordig veel online cursussen vinden die je goed op weg kunnen helpen. Gitaarles online gratis worden steeds populairder en enthousiaste gitaristen zijn erg gemotiveerd om beter te worden in gitaarspelen op een manier wanneer het jou uitkomt, aangezien we meestal een drukke levensstijl hebben tegenwoordig. Dankzij de ontwikkeling van de technologie en het internet, is het nu mogelijk om gitaar lessen online te volgen met het gemak van je woonkamer. De beste online gitaar cursussen kunnen jou helpen om snel een heel goede gitarist te worden.

Het nemen van deze gitaarlessen heeft een groot aantal voordelen voor verschillende redenen. Als eerste, gitaarlessen online geven jou de mogelijkheid om constant je lessen en andere content te gebruiken waar je ook bent, hoe laat het ook is. Er zijn veel gitaarleraren en nog veel meer handleidingen om gitaar te kunnen spelen, elke dag komen er steeds meer bij. Door gebruik te maken van de voordelen van online gitaar lessen, wordt het gemakkelijk om het muzikale instrument te leren van meerdere leraren en om veel technieken te leren.

Onlinegitaarles voor beginners of voor elk ander niveau kunnen helpen om tijd en geld te besparen als je de juiste weet te vinden. Maar als je een privé gitaarleraar gaat huren, zou je erg veel tijd verliezen met het telkens inpakken en organiseren van je spullen en door steeds van naar de les naar huis te reizen. Je leert misschien wat technieken, maar je vergeet alles weer als je thuiskomt. Met  gitaarlessen online kan je de instructies altijd weer terugkijken en je kunt ze altijd zelf inplannen hoe jij het, het liefste wilt. Een online gitaarcursus kan jou ook nog is geld besparen.

De Kosten Van Het Huren Van Een Privé Leraar Kunnen Extreem Hoog Zijn.

Online lessen geven jou ook de mogelijkheid om op jouw tempo en nog belangrijker, met het gebruik van de video’s in een comfortabele ruimte kunt leren zonder dat er enige druk op je staat dat je iets moet kunnen. Hiermee kan je zo wel gitaar leren spelen voor beginners als elk ander niveau.

Op die manier zal je geen teleurstellingen krijgen, die je anders wel zou krijgen in een klas vol met mensen die snel leren. Als je denkt dat een les simpel is, kan je snel naar de volgende gaan en nieuwe technieken gaan leren. Door de online gitaar lessen is het mogelijk om sneller gitaar te leren spelen dan de mensen die privé gitaarles voor beginners, of voor een ander niveau nemen, want daar is het tempo vaak afhankelijk van de groep. Vaak wordt online gitaar leren spelen gratis als prettiger en fijner ervaren omdat deze mensen comfortabel thuis kunnen oefenen en ze geen enkele druk of stress ervaren, ze hoeven niks en kunnen oefenen wanneer zij dat willen.

Er komen geen risico’s bij kijken omdat online leraren je een niet-goed-geld-terug garantie aanbieden, zodat als je toch niet tevreden bent, je altijd je geld terug kan vragen.

De juist online gitaarlessen vinden via het internet is makkelijk, als je weet waar je moet zoeken. Als je een beginner bent, zou je eerst even naar cursussen kunnen kijken die je gratis beginners lessen aanbieden. De beste lessen bevatten video, audio, diagrammen en tekst. Een goede online cursus om  gaat jou helpen om snel de basis te leren(zoals noten leren lezen gitaar), zodat jij je motivatie kan behouden.

 Nog steeds niet helemaal overtuigd over de online gitaarlessen? Klik en lees hier verder

Staand leren gitaar spelen

Als je besluit staand gitaar te gaan spelen is het belangrijk dat je gitaar goed vast zit. Je wilt natuurlijk niet dat je gitaar kapot gaat alleen omdat jij besluit om even te gaan slaan. Hoe zorg ik er voor dat de gitaar goed vast zit? Je hebt dan een gitaarband nodig.  Een western en elektrische gitaar hebben meestal twee bevestigingspunten van de band op de body

Heel Belangrijk: Je Beperkingen Niet Compenseren

Je hoort vaak dat het voor beginners lastig is om de juiste akkoorden of soms tonen aan te slaan. Wat doen ze als dat gebeurt? Juist! Ze gaan enorm veel kracht uitoefenen, om zo hun beperking proberen te compenseren. In het begin lijkt het wel zijn dienst te doen, want dat ene akkoord of die toon die ze eerst niet te pakken kregen, krijgen ze nu met veel moeite en pijn wel te pakken.

Een tip: leren gitaar spelen met andere instrumenten

Vaak is het zo dat als je al een instrument bespeeld, dat de volgende dan eenvoudiger wordt. Ik zeg niet dat ze hetzelfde zijn maar er komen zeker elementen voor in beide instrumenten hetzelfde zijn. Het is namelijk zo dat je hetzelfde deel van je hersenen gebruikt, wat dus eigenlijk betekent dat als je Piano speelt, je ondertussen ook beter wordt in gitaar spelen. Je hebt namelijk al kennis gemaakt met de wereld van de muziek en het noten lezen samen met de akkoorden kan je al. Ook wij leren jou hier om andere instrumenten te bespelen, dan alleen leren gitaar spelen, zoals de piano.

Op zoek naar nog meer algemene tips? Klik hier voor een aantal beginnerstips.

Om Zelf Mee Te Starten: De Beste Houding Bij Om Gitaar Te Leren Bespelen Via Youtube